Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Gıda kolileri sahiplerine ulaştırılıyor

Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği Ramazan-ı Şerif ayı öncesi Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne gelerek gıda yardımı için başvuru yapan ve bu desteği almaya uygun olan vatandaşlar tespit edilerek bugüne kadar 3500 adet gıda kolisi yardımı yapıldı. Yardıma Muhtaç vatandaşlarımızın mutfak ihtiyacını karşılamak için Ramazan ayı boyunca sürdürülecek Ramazan Erzak Paketi dağıtımı ile bu sayı artacak.

İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi bütün vatandaşların durumunu iyileştirmeyi hedefleyerek sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Bafra Belediyesi, sadece gıda kolisi yardımı değil ilçede 2 ayrı noktada hizmet veren Belediye Aşevi ve belediye tarafından bölgeye hizmet etmesi için açılan Kavakpınar Mahalle Muhtarlığı önünde her gün 4 çeşit olmak üzere 1500 kişilik iftar yemeğini de ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyor.

Yapılan sosyal yardımları değerlendiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizdeki yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, engelli ve depremzede vatandaşlarımız için ramazan öncesi çalışmalarımızı başlatmıştık ve ramazan ayı boyunca da ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında hızla çalışmasını sürdürüyor. Allah’a şükürler olsun bu yıl da paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Bizler millet olarak her zaman yoksulun, mazlumun yanında olarak kardeşliğin rahmetini kuşandık. Yardımlaşma ve dayanışmamızı her ortamda en güzel şekilde sergiledik. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da bu konuda gereken hassasiyeti gösteriyor ve ihtiyaç sahiplerimizin yanlarında olduğumuzu dile getiriyoruz. Bu anlayış çerçevesinde tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyor tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın Ramazan ayını dolu dolu yaşamasına katkı sağlıyoruz. Bu noktada yardıma muhtaç vatandaşlarımız için hassasiyet ve özveri ile çalışan bütün personellerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.