Öne Çıkanlar futbolcu Aşkın Yeter Süper
banner797

Görme engelliler iftarda buluştu

Bafra görme engelliler derneği üyeleri geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ancak salgın nedeniyle iki yıl ara verilen iftar yemeği Bu akşam dernek önünde tekrar düzenlendi. İki yıl sonra dernek üyeleri iftar yemeğinde yeniden bir arada olmanın heyecan ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Dernek üyelerinden Hasan Satılmışın okuduğu Kuranıkerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğine Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül ve yönetim kurulu, dernek üyeleri ve aileleri, EKPSS hazırlık kurslarına katılan kursiyerler ve davetliler katıldı. Okunan Kuranıkerim’inardından yapılan dualardan sonra akşam ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı ve yemekler yendi. Başkan Ömer Ergül, iftar yemeği öncesi davetliler ve ailelerin bulunduğu masaları gezerek, onlarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti.

Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül, Dernek üyeleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Değerli konuklarımız, mübarek Ramazan ayında, davetimizi kırmayıp iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim inşallah, uzun yıllar hep birlikte iftar sofralarında tekrar buluşmayı nasip eyler. Tabi Bir arada bulunduğumuz için başta ben ve arkadaşlarım çok mutluyuz. İftarda yemeğin hazırlanmasından düzenlenmesine kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sadece böyle etkinliklerde değil; bundan sonra her zaman vakit buldukça inşallah hep beraber böyle toplu bir şekilde burada çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Sizleri de bu akşam olduğu gibi düzenleyeceğimiz diğer etkinliklerde de aramızda görmek istiyoruz.

Davetimize icap ettiğiniz için tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, tutmuş olduğunuz oruçların Allah katında kabul olmasını diler, hepinize saygılar sunarım.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.