Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Görme Engellilerden anaokulu ziyareti

Ocak 2020' de göreve başlayan emekli öğretmen, Bafra Özel Atom Karıncalar Anaokulu Müdürü, şair ve yazar Oktay ZERRİN' e yeni görev i nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine; Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa KAPLAN, dernek Başkan Yardımcısı Hasan Satılmış, Yönetim Kurulu üyeleri Aysel Abacı, Abdullah Pezik ve Burcu Özdemir katıldı.

Ziyarette; mazereti nedeniyle; okul kurucusu Fatma DEMİREL yer almadı. Okul öğretmenlerinden Elif DÜZ de ziyarette hazır bulundu.

Bafra özel Atom Karıncalar Anaokulu Müdürü Oktay Zerrin," Okulumuzu ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Geldiğinizi için sizlere teşekkür ederiz. Her ne kadar sizlere maddi olarak destek vermesek de manevi desteğimiz sürecektir. "derken; Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan da " Bu ziyaret bizleri de oldukça mutlu etmiştir. Bu vesileyle şahsım ve dernek yönetim kurulu üyelerimiz ilginize ve misafirlerimizsiniz teşekkür ederiz.

Ziyarete Okul Kurucumuz sayın Fatma Demirel hanım; bir yakının cenazesi nedeniyle katılamadılar fakat sizlere selam ve sevgilerini ilettiler." dedi. Dernek başkanı ve üyeleri de başsağlığı dileğinde bulundular.

Görme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan daha sonra Okul Müdürü Oktay Zerrin' e " Her Yerde Kitap" ve " Samsun Okuyor " adlı kitap projelerine Bafra Görme Engelliler Derneği olarak destek verdiklerini ve bu konularla ilgili çalışmalarını dile getirdi.

Ziyaretlerini bir de çiçekle süsleyen Bafra Görme Engelliler Derneği adına, dernek başkanı Kaplan ve üyelerine; okul müdürü Oktay Zerrin" Çiçeğine gerek var, sizler zaten birer çiçeksiniz " diyerek misafirlerini onure etti.

Haber Merkezi- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.