Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Günal`dan Berat Kandili Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci mesajında, Berat Kandilinin İslam Dünyasının uyanışına vesile olmasını diledi. Günal;"Berat Kandili Ramazan Ayının müjdecisi ve habercisi olarak bilinir. Berat temizlenme ve her türlü kötülüklerden ve pisliklerden arınma olarak kabul edilir. Yüce dinimiz olan İslam’da 3 aylar olarak bilinen Recep Şaban ve sonuncusu olan Ramazan Ayına sayılı günlerin kaldığını bizlere Berat Kandili müjdelemektedir.

Yüce dinimiz olan İslam da 3 günden fazla küskünlüğün ve dargınlığın haram kılındığı bu mübarek zaman dilimlerinde dargınların barışması gerektiği belirtiliyor. Berat Kandili dini duyguların yoğun olduğu ve bu gecenin günahlarımızdan arınma ve bedenen temizlenmenin Maksibet yanı sıra ruhen de temizlenmemiz gerekir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili tebrik eder, Berat Kandilinin İslam Dünyasının uyanışına vesile olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.