Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

Hacınabi spor`a baklava dopingi
banner852

Samsun Süper Amatör Ligi' nin iddialı ve güçlü takımlarından Bafra Hacınabispor; gece idmanında tatlı bir sürpriz yaşadı.

İdman sahasına gelen Hacınabispor Kulüp Başkanı yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri; beraberinde getirdikleri baklavaları, Hacınabispor futbolcularıyla bir güzel yediler ve futbolculara; bu tatlı sürprizi onları moral ve  motivasyon olarak onore  ve  mutlu etti.

Bafra Hacınabispor Yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor :

Başkan : İsa Köprü

Bşk. Yrd : Servet Şengül

Futbol Şube Sorumlusu: Arif Öztürk

Genel Sekreter : Abdullah Uyar

Üyeler:

Hakan Saka

Recep Kıdıl

Oğuz Türk

Şenol Dursun

Genel Koordinatör: Erdoğan Er

Teknik Direktör: Zekeriya Köklükaya

Antenör : Cem Çatmakaş

As Kaptan : Samet Yılmaz

Bafra Hacınabispor 2. Başkanı Servet Şengül; " İlk hafta ligin güçlü ve iddialı takımlarından KaraSamsunspor' dan deplasmanda 1 puan aldık. 20 Ekim Pazar günü, Bafra Yeni Stadyum'da Termespor ile karşılaşacağız.

Amacımız bu maçta 3  puan almak ve  güzel bir futbol sergilemek olacaktır. İnşallah hedefe ulaşırız. Futbolcularımıza başarılar diler, centilmence bir maç olmasını dileriz." şeklinde  konuştu.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876