Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Hamit Kılıç personeline iftar verdi

Bafra Belediye BaşkanıHamit Kılıç,belediye çalışanları ileiftarda bir araya geldi.ElyaBalo’da düzenlenen iftar yemeğinedaire müdürleri çok sayıda personel katıldı. Başkan Hamit Kılıç eşi Asuman Kılıç ile belediye personelininmasalarına giderek hayırlı Ramazanlar diledi.

Başkan Hamit Kılıç iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi önemine değinerek iftarda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Kılıç konuşmasında şunları söyledi: “Bafra’mız için inançla ve azimle çalıştığımız siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kararlılıkla ortaya koyduğunuz gayretli çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayı da bizlere bir fırsat daha sundu, yine beraber olduk. Allah hepinizi ailelerinizle nice Ramazanlara sağlıkla, mutlulukla ve huzurla eriştirsin. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bayramına da erişmek dileği ile Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.