Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Hamit Kılıç`ın  seçim çalışmaları sabote mi ediliyor?

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç’ı Magandalar havaya ateş açarak karşıladı.

MAGANDALAR İŞ BAŞINDA…!!!

Fazla değil okuyucular,bu izleyeceğiz video birkaç gün önce Sosyal Medya’da yayınlandı.Sosyal Medya’da ses getiren bu video haber sitelerine konu oldu.Bu haber Ulusal kanallara dahi çıktı.Olayın içeriğini biraz sizler için açmak istedik.Bilindiği üzere Mangandalara her fırsatta kınayan ve bu mangalarla ilgili başı ağrıyan her zaman vatandaş oldu.Ama bu Magandalarla mücadele her zaman eksik kalıyoruz.Devlet ise bu mangalıklarla ilgili ağır yasalar ve cezalar çıkarmış olsa bile bu durumun önüne geçemiyoruz.

MAGANDALAR CEZASINI CEKSİN!!

Bu mangandalar bazen hayatların solmasına aracı oluyor. İşte bir seçim çalışması ve gene piyasaya çıkan o magandalar…Manzara bilindik,bir başkan adayı köyün birine geliyor ve Silahlar art arda patlıyor…Kendini bilmez birkaç kişi, havaya rasgele ateş saçıyor.Hem de oradakilerin çanını hiç sayarcasına…!?Basın olarak ise bizler bu olayın ardından biraz bekledik.Bekledik ki birileri bir açıklama yapar.Ama nedense o açıklama hiçbir taraftan gelmedi.Biranda ülke gündemine oturan bu olay karşısında bizler daha fazla sessiz kalamadık.

HAMİT KILIÇ`IN SEÇİM ÇALIŞMALARI SABOTE Mİ EDİLİYOR?

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç’ın böyle bir davranış içerisine girip, iki mafya varis adamı tutup, ben köye girdiğimde silahlar ateşlensin, diye komut vermez ve Aynı şekilde Sayın Hamit Kılıç böyle bir mizaçta olan birisi zaten değil…Hatta az çok kendisini kişilik olarak tanıyoruz.Kendisi bu olayı yaratacak yada izin verecek birisinin olmayacağına eminiz.Akıllara şu soru geliyor. Sayın Hamit Kılıç’ın seçim çalışmalarını sabote etmek isteyen birileri mi var.Bunu gerçekten de anlamış değiliz…

BUNU KİM ORGANİZE ETTİ!!!

Bu olayın,tüm çıplaklığı devam ederken, maalesef bazı iddialarda konuşulmuyor değil. Konuşulan, Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığının organize ettiği yada Ak Parti Gençlik kollarının organize ettiği siyasi kulislerde söyleniyor. Bazı Kişiler ise köylünün ateş ettiğini söylüyor. Anlayacağınız herkes ZAN altında.Siyasi kulislere malzeme oldu. Konu ile ilgili yetkililerden henüz açıklama gelmiş değil.Gelmeyeceği de anlamına gelmez.Bu konu ile ilgili yetkili kişilerden kamuoyunu adına açıklama gelmesini bekliyoruz.

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINSIN..!!

İlla o Magandaların kurşununda, birisi yaralanıp,hayatını kaybettiğinde mi YETKİLİLER harekete geçecek.Bu bir suçtur.Türkiye’de Magandalık Suç değil mi?Umarım cezalılar en yakın zamanda bulunur ve cezalarını çekerler.Bizler artık Bafra’nın adının silahlarla bu şekilde gündeme oturmasını istemiyoruz.Seçime 1 ay kala kimse yaralanmasın kimse ölmesin diyor.Gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz.

İŞTE ÇOK KONUŞULAN O VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zx 5 yıl önce

İlçe teşkilatının bu konuya el atması getekiyor ve o anda müdahale etmesi gerekiyordu