Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Hancıoğlu'ndan Bafra Turu
banner852

Hancıoğlu ziyaret programında  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ziyaret ederek Başkan Metin Genççakır ile Bafra esnafının durumunu ve acil çözüm bekleyen sorunlarını istişare etti.

CHP`li vekil Hancıoğlu`un İkinci durağı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası oldu. 

Hancıoğlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Kalay ve İbrahim Süzen ile bir araya geldi.

Hancıoğlu;  TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanlığı görevini de yürüten Sayın Başar ve değerli yönetim kurulu üyelerimizle hem ülke ekonomisi hem de Samsun ve Bafra'nın durumu üzerine keyifli ve verimli bir sohbet Gerçekleştiren Hancıoğlu,  başkana ve çalışma arkadaşlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.


Vekil Hancıoğlu CHP`li heyetin son durağı Bafra Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Bafra Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil, gıda, endüstriyel üretim, ağır sanayi gibi birçok farklı alanda faaliyet yürüten sanayi tesislerimizi ziyaret ederek; işletme sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarımızla görüşmeler gerçekleştirdi.

Bafra ilçesindeki yapılan ziyarete Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu  CHP Tokat milletvekili Kadim Durmaz , İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ,  Samsun il kadın kolları başkanı Nazan Yurttutan Güneysu, Bafra ilçe Başkanı Vahit Perçin Bafra belediye Meclis üyesi Erhan Akbulut il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876