Öne Çıkanlar dayısını bıçaklayan kişi tutuklandı
banner797

İBN- İ SİNA MTAL' den 10-16 Mayis Engelliler Haftası' na Çağrı

İBN- İ SİNA MTAL' den 10-16 Mayis Engelliler Haftası' na Çağrı

Bgüne kadar; yapmış olduğu sayısız etkinliklerle adını duyurmuş olan, başarılı okullarımızdan, Bafra İbn- i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi; yeni bir etkinliğe daha hazılanıyor.

Okulun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" İbn-i Sina MTAL ' nin değerli öğretmenleri, kıymetli velileri ve sevgili öğrencileri !

10- 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için, hafta boyunca farkındalık etkinliği düzenlenecektir.

Bu anlamda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz; yapacakları resim, slogan ve videoları aşağıda yazılı olan ve resimlerdeki hasthag ve Twitter hesaplarını etiketleyerek sosyal medya hesaplarında paylaşımıyla farkındalık oluşturma çalışması yapacaklardır.

Twitter hesabı olmayan öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yapacakları çalışmalar okulumuzun resmi Twitter hesabından paylaşılabilecektir.

#evdekalbafra

#EngellilerHaftası

@bafra_mem

@bafrakaymakam

@mehmetalikatip1

@CoskunESEN57

@CevdetErturkmen. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.