Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü mesajı

Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim ALAÇAMLI, şehrimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim ALAÇAMLI, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan ALAÇAMLI mesajında;“Gazetecilik mesleği, dijital mecraların yaygınlaşması neticesinde haberlere ulaşımın çok kolay hale gelmesi ile günümüzde önemini artırmış, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak daha kıymetli hale gelmiştir. Sağduyulu, tarafsız, ilkeli, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, toplumumuzun inancına, değerlerine karşı hassas habercilik anlayışıyla görevini ifa eden gazetecilerimiz hepimizin baş tacı olmuştur.

Gerek şehrimizde gerekse ülkemizin her köşesinde milletimizin gözü kulağı konumunda olan gazetecilerimiz; demokrasimizin gelişmesinde, toplumsal bilincin oluşturulmasında, ülkemizin hak ve menfaatinin dile getirilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle Samsun’umuza ve hemşehrilerimize hizmet noktasında daima destek olan, şehrimizin ve Ülkemizin değerlerine her mecrada sahip çıkan gazetecilerimize göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

İnşallah hep birlikte şehrimizin ve ülkemizin yarınlara daha güçlü hazırlanmasında pay sahibi olmak için gayretimizi sürdüreceğiz. Şehrimizde ve ülkemizde görev yapan gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hepsine sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.