Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

İL MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANI ÜYELERİMİZ  STRES ATTI
 Eğitim Bir Sen  Samsun İl Milli Eğitim Çalışanı  üyelerimizin organize  ettiği, Ayvacık gezisi programı kapsamında Ayvacık baraj   gölü  tekne  gezisi yapıldı. Geziye Samsun Eğitim Bir Sen Şube  yönetimi ile  100’e yakın üye katıldı.

Eğitim Bir Sen üyesi İl milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları  önce  iki  saatlik baraj gölü tekne  turuna katıldılar.Tekne  gezisinde büyük  coşku  yaşandı. Ardından  Eğitim Bir Sen Ayvacık temsilciliğimiz tarafından ilçedeki bir tesiste yemek ikram edildi. Grup daha sonra ilçe merkezini, gezdi.

Eğitim Bir Sen İl  Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Seyit Ahmet Comart, yemekte yaptığı konuşmada, "Ayvacık baraj  gölü çevresindeki alanları gezdik. Birçok arkadaşımız bu  güzel  mekândan habersizdi. Manevi ve doğal ortamı çok güzel, ben ve beraberimdeki üye arkadaşlar çok etkilendik" şeklinde konuştuktan sonra desteğinden dolayı Eğitim Bir Sen Ayvacık Temsilcisi Hasan Durmuş’a teşekkür etti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.