Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

İl ve İlçe Başkanlarında Aday Açıklaması
banner852
‘’Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı Belli oldu.’’

‘Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç’ adına çıkan haberlere itibar etmeyin.Samsun ve Bafra gündeminde çok konuşulan adaylık tartışmasında adayların akıbeti devam ediyor.

Bazı haber siteleri ve sosyal medya’da çıkan haberlerde,” AK Parti Genel Merkezinden alınan bilgiye göre dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye genelinde 168 İlçe Başkan Adayını belirledi.İddia edilen konu ise ‘’Hamit Kılıç’ın başkan adayı olduğu belirtildi.

ÇIKAN HABERLER ASILSIZDIR

Son iki gündür Bafra’da Belediye Başkanı Hamit Kılıç aday oldu.Konun aslı astarı ne deyip yetkili olan Ak Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ı ve Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’i aradık.

İBRAHİM SEMİZ:BİZE GELEN BİLGİ YOK!

Bafra AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz;”Bize kesin gelen bir bilgi yoktur.Ak Parti Genel merkezi nasıl bir talimat ve liste bize verirse, bizler onu kamuoyunla paylaşırız.Hamit Kılıç’ın ismi şuanda resmiyet kazanmadı.Böyle bir açıklamamız yok.” Dedi.

HAKAN KARADUMAN:ADAY BELLİ OLURSA BEN AÇIKLARIM

Ak Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’la yaptığımız görüşmede kendisi;”Samsun İl Başkanlığımızın herhangi bir açıklaması yok.Bizlerin bu konu ile ilgili ağzımızdan bir açıklama çıkmadı.Bafra Belediye Başkan’nı adayımız belli olduğunda gereken açıklamayı partimiz adına yaparız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876