Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

İstanbul'un fethinin 566. yılı, Bafra'da kutlandı.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, törende yaptığı konuşmada, fetih ile yeni bir çağ kapanıp yeni bir çağ açıldığını, köklü medeniyetlerinin insanlık tarihine damgasını vurduğunu söyledi. 

Fetih ile sadece şehrin değil, gönüllerin de fethedildiğini anlatan Katipoğlu, "Hem milli tarihimiz hem de dünya tarihi için bir dönüm noktası olan İstanbul'un fethi kutlu olsun." dedi.

Konuşmanın ardından programı hazırlayan Altınkaya Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiir ve tiyatro gösterileri sahnelendi. 

Programa Kaymakam Ahmet Adanur, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ile daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.