Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner867

İYİ PARTİ Bafra`da Gün Geçtikçe Büyüyor.
banner852

 Konu ile ilgili ilçe  Başkanı Aydoğan Yılmaz şu ifadelere bulundu;

Başkan YILMAZ "Bafra Belediye Başkanlığı döneminde büyük hizmetleri bulunan ,Hizmetlerinde hiçbir partizanlık gözetmeyen,Bafra’da Milliyetçi düşüncenin yerleşmesinde büyük emekleri bulunan rahmetli Eski Belediye Başkanımız Hasan Aslan’ın Hanımı Macide ASLAN İYİ Parti İlçe Başkanlığımıza gelip üye olarak bizleri onurlandırdı.

Macide Hanım , rahmetli Hasan ASLAN’ın ölmeden önce sağlığında ve hastalığında son zamanlarda kendisine hizmet ettiği partisinin Genel Merkezi tarafından gerekli desteğin gösterilmediğini ifade ederek kendisinin ölmeden önce Partideki bu tutumdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Rahmetli ölmeden önce bu vefasızlığı ve genel merkez politikalarını eleştirerek bu günkü verdiğim kararda Genel Başkanımız Meral AKŞENER ve Teşkilat Başkanımız Koray AYDIN’ı desteklediğini istişare etmemiz etkili oldu dedi.

Bizde İYİ Parti Teşkilatı olarak rahmetli Hasan ASLAN’ın ailesinin partimize katılmasından mutluluk duyduk. Partimize Hasan ASLAN markasının ve ailesinin katılmasının büyük güç katacağını düşünüyoruz. Partimize olan teveccüh giderek artmaktadır, bundan sonrada devam edeceğine inanıyor,Bafra’da partimizi yerelde ve genelde inşallah iktidara taşıyacağız diyorum"şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876