Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

İYİ Parti`den Eski Başkan Neiş`e Teklif
2004-2009 yılları arasında Bafra AK Parti'den belediye başkanlığı görevi yapan Şükrü Neiş'in, İYİ Parti'den Bafra belediye başkan adayı olabileceği gündeme bomba gibi düştü.


AK Parti'nin Bafra'da ilk belediye başkanı olan İnşaat Mühendisi Şükrü Neiş'in İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı olabileceği ilçe gündemine bomba gibi düştü. 2004-2009 yılları arasında Bafra Belediye Başkanı olan Neiş özellikle ilçede yaptığı büyük projelerle dikkat çekmişti. Neiş'in görev yaptığı dönemde Bulvar yolu projesi ise ilçeye hayat vermişti.

2009 yılında AK Parti Genel merkezinin Bafra Belediye Başkan Adayı olarak Zihni Şahin'i aday göstermesiyle birlikte siyasete ara veren Neiş, 2014 yılında AK Parti'den Bafra belediye başkan aday adayı olmasına rağmen AK Parti Şahin'le devam kararı almıştı.  

Haber Ovasi Olarak gündeme gelen Neiş İle ligi siyasi kulisleri değerlendirdik.Yaptığımız araştırmada İYİ Parti Üst düzey yöneticilerin Eski Başkan Neiş`e aday teklifinde bulunduğunu öğrendik. İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş ile yaptığımız görüşmede ise Başkan Bektaş, “Bizim Kapımız Herkese açık Bafra için hizmet yarışına talibiz, herkese teklif gider, Bizim Adayımız Bafra Belediye Başkanı Olacaktır” dedi.

Şükrü Neiş'in İYİ Parti'den gelecek adaylık teklifine ise nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NOCHİ 5 yıl önce

Şükrü Neiş değilde Nusret SEVEN İYİ partiden aday olsun kazanmaması elde değil. Hele ki MHP bu kadar itibarsız duruma düşürülmüşken. Bu bence büyük bir fırsat İYİ PARTİ için NUSRET SEVEN gibi vizyonu ve Misyonu varken. Bafra zaten çok iyi tanıyor. Emin olun Kitleleri ardından sürükler