Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Kapıkayafest'te İkinci Gün
banner852

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde coşku yine doruklarda.

Resmi açılışının da gerçekleştirildiği festivalin ikinci gününde Tandem ve Single uçuşları, Yamaç paraşütü ve akrobasi gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

İçeriğinde Su kabağı işlemeciliği, Bafra’ya özgü geleneksel el sanatlarından Zembil örücülüğü, geleneksel Türk el sanatlarından biri olan Cam eritme ve kilim dokumacılığının yer aldığı workshop etkinlikleri de dikkatle takip edildi.

Dağcılık ve Doğa yürüyüşü severler Başaran Köyü tepen Deliği ve Hayat Mağarası gezisinin yanında herkesin katılımına uygun kaya tırmanışları gerçekleştirildi.

Sportif faaliyetler çerçevesinde ise ödüllü survivor ve şınav yarışmaları, halat çekme ve plank yarışmaları eğlenceleri anlara sahne oldu.

Festivalin ikinci gününün akşamı saatleri ise Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziğikorosununum seslendireceği türkülerle renklenecek.

Geleneksel kamp ateşi bu yılki Kapıkayafest’in yine vazgeçilmezleri arasında.

Anahtar Kelimeler:
Kapıkayafest
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876