Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Kaymakam Ertürkmen İkizpınar mahallesinde
banner852

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında İlçemize bağlı İkizpınar Mahallesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunarak, mahalle muhtarı Kemal Türkel’den mahallenin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Sonrasında Kaymakam Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, İkizpınar Mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Muhammet Gündüz ve ailesini ziyaret etti.

Son olarak İkizpınar İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden kaymakam ertürkmen; Sınıf Öğretmenlerinden öğrencilerin eğitimleri konusunda bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti. Toplantı salonunda öğretmenlerle sohbetin ardından, Okul Müdürü Bayram Temiz ve Müdür Yardımcısı Sadık Bili’den eğitim-öğretim, yapılan faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876