Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Kaymakam Ertürkmen mahalle ziyaretlerine devam ediyor
banner852

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında İlçemize bağlı Müstecep Mahallesinde ziyaret ve incelemelerde bulunarak, Mahalle Muhtarı ve Kıprıs Gazisi Kurt Ziya Sezgin’den mahallenin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN MÜSTECEPMAHALLESİNDE ŞEHİT AHMET ÇAĞLIYAN’IN ANNE VE BABASINI ZİYARET ETTİ

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Kurum Amirleri ile birlikte, Amasya Taşova’da görevi başında iken trafik kazasında şehit olan Ahmet Çağlıyan’ınMüstecepMahallesinde oturan Anne ve Babasını evinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN BAFRA MÜSTECEP İLKOKULU VE ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Müstecep ilkokul ve Ortaokul sınıflarını gezen Kaymakam Cevdet Ertürkmen, eğitim gören öğrencilerin eğitimleri konusunda sınıf öğretmenlerinden bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Cevdet Ertürkmen, daha sonra toplantı salonunda öğretmenlerle sohbetin ardından, Okul Müdürü İlkay Apaydın’daneğitim-öğretim, yapılan faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876