Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Kaymakam ertürkmen, tarihi bina’da  İncelemelerde bulundu

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ile birlikte,İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki tarihi binada incelemelerde bulundu. Eğitim ve öğretime kapalı bulunan okulla ilgili bilgileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Şefi Yusuf Tiftik sundu.

Ardından Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve beraberindekiler, Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Lisesi Müdürlüğünü ziyaret ederek Okul Müdürü Mehmet Dursun ve okul öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. Okul eğitim ve öğretimi hakkında bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.