Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Kaymakam Türkel vatandaşlarla birarada.

DEĞERLENDİRME RAPORU

İli : SAMSUN
İlçesi : BAFRA
Toplantının Adı : VATANDAŞLA BULUŞMASI
Toplantının Tarihi : 31/03/2017

Toplantının Yeri ve Saat: Bafra DüzKöy Mahallesi (Cuma namazından sonra mahalle halkına hitab etti onların dilek ve temenni şikayetleri dinlenildi notlar alındı soru ve cevaplar verdiler son olarak sayın kaymakamımız refarandum seçimlerinin huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu)
Katılımcılar : Kaymakamımız Sayın Ali Fuat TÜRKEL, Bafra Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı , Daire Amirleri, Bafra DüzKöy Mahallesi muhtarı ve Vatandaşlar


TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR


1-Yapılacak olan Halk oylaması ile ilgili Vatandaşlarımızın duyarlı olmaları ve birbirine hoşgörülü ve saygı göstermeleri.

2-Anayollar ve Mahalle içi yolların bakım ve onarımının yapılması.

3-Mahallede bulunan şüpheli şahısların emniyet güçlerine bildirilmesi.

KAYMAKAMIN DEĞERLENDİRMESİ

Bir sonraki ay yapılacak olan toplantıya kadar alınan notlar dahilinde ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından takip edilecek iş ve işlemler sorunların çözümü için neler yapılabileceği.

DüzKöy Mahallesi sahilinde düzenleme yapılması.

İhtiyaç sahibi kimselerin tespit edilmesi ve ilgili kurumlara bildirilmesi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.