Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Kılıç'tan depremzede ailelere ziyaret

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bu noktada Bafra Belediyesi de gıda, giyim ve temel ihtiyaçların giderilmesinde aktif rol oynuyor.

Bafra Belediyesi oluşturulan ekipler ile depremzede ailelerle sürekli temas halinde olmasının yanında Başkan Hamit Kılıç’ta kendileriyle yakından ilgileniyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek desteğini sürdürdü. Depremzede ailelerle ve özellikle çocuklara yakından ilgilenen Başkan Kılıç, çocuklara yaş gruplarına göre hediyeler verdi.

Başkan Hamit Kılıç, her bölgede olduğu gibi Bafra’da da yardım faaliyetlerinin özveri ile sürdürüldüğünü kaydederek, “Afetzedelerimiz için tüm Bafra yüreğini açmış durumda. Kaymakamlığımız koordinasyonunda oluşturulan yardım komisyonunda yapılan görev dağılımında Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen görevlerimizi yerine getiriyoruz. Bu açıdan Bafra’ya gelen her depremzedemizin herhangi bir ihtiyacıhasıl olmasa bile oluşturulan yardım komisyonuna bilgi vermesi önem arz ediyor” dedi.

Başkan Kılıç, “Depremin derin üzüntüsünü yaşadığımız bu zorlu günlerde Bafra’ya gelen iki kardeşimiz Bafra’da doğum yaptı ve günlerimize ışık tuttu. Bafra’da yaşama ‘merhaba’ diyen evlatlarımızı bağrımıza bastık. Ailelerimizin ihtiyaçları ekip arkadaşlarımız tarafından titizlikle takip ediliyor ve ailemizle sürekli temas halindeler. Bafra’mıza gelen depremzede evlatlarımızın bu zorlu koşulların kötü etkilerini en asgariye indirgemeyeçalışarak normal yaşantılarına tez zamanda ulaşabilmeleri için tüm imkânlarımızla yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bu yaraları Allah’ın izniyle yine birlikte sarıp sarmalayacak, üzerimize düşen görevlerimizi yerine getireceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Bafra’da gün itibariyle toplamda 274 depremzede aile ve bin 115 depremzede bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.