Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Kılıç'ın Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
banner852

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın gerek yaşadıkları bölgedeki, gerekse dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi edindiği, görüş ortaya koyduğu, sesini duyurduğu basın, toplamsal gerçekleri öğrenmede de en etkili araçtır.

Yayınladığı haberlerle bir anda milyonlarca insana ulaşabilen basın, haberin objektif, doğru, seviyeli olması yönünde de önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Ortaya koyduğu etik kuralları çerçevesinde kendi denetimini yine kendisi yapan basın, İlçemizde de Kamuoyunun aydınlatılması hususunda, görevini en iyi şekilde yapmaktadır.

Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, bireylere doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen gazetecilerimiz bir anlamda toplumun sesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “ Basın bir Ulusun ortak sesidir. Bir Ulusa aydınlatma ve olgunlaştırmada, bir Ulusa gereksinim duyduğu düşünsel gıdayı vermekte, özet olarak bir Ulusun hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür…” sözü de basının önemini en güzel şekilde ortaya koymaktadır.

Doğru, güvenilir, objektif ve ilkeli habercilik anlayışı ile dikkati çeken İlçemiz basınının teknolojik gelişmeler ışığında sürekli kendisini iyileştirerek, her zaman daha kaliteli hizmet sunma yönünde yarış halinde olacağına inanmaktayım.

Üreten bir Bafra hedefine yerel basınımızın özverili çalışmaları ve desteğiyle ulaşacağımız inancıyla, bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli gazetecilerimizin,”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876