Öne Çıkanlar Salı Samsun Tabip Odası
banner797

KIRCALI: EVET DİYENİ DE HAYIR DİYENİ DE AYIRAMAYIZ
 AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması ile ilgili çalışmalarını Samsun ve ilçelerinde seferberlik şeklinde sürdürüyor. Kırcalı Cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemini bazı ilçelerde konferanslar, bazı ilçelerde ise esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla sohbet ederek anlattı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın konferans ve sohbetlerinde vatandaşlar akıllarına takılan soruları da rahatlıkla sordular. Kırcalı’da soruları açıklıkla cevapladı. Kırcalı Şırnak’ta şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Karatut’un Bafra’nın Sarıkaya mahallesinde ki baba ocağını Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte ziyaret ederek şehit ailemizin acısını paylaştı ve dua etti.

AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Dilekçe komisyonu üyesi Orhan Kırcalı açıklamalarında şunları söyledi: Bizi sarsan çok üzücübir haber aldık. Şırnak’ta görev yapan Bafralı hemşerimiz Uzman Onbaşı Mehmet Karatut şehitlik mertebesine ulaştı. Tüm programlarımızı iptal ederek şehidimizin Bafra’da ki baba ocağını giderek ailemizin yanında olduk. Polis haftası içindeyiz. Polislerimiz şehadeti ve gaziliği göze alarak devletimizin, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. Polislerimizin polis haftasını ve polis teşkilatımızın 172.kuruluş yılını kutluyorum. Şehidimiz Mehmet Karadut ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekânları cennet olsun, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.

AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı anayasa değişikliği konusu hakkında ise örnek açıklamalar yaparak şunları söyledi: 16 Nisanda yapılacak anayasa değişikliği halk oylaması için Samsunumuzun her ilçesinde teşkilatlarımızla birlikte, AK Parti ailesinin tüm kademeleriyle beraber seferberlik halinde çalışıyoruz. Biz anayasa değişikliğinin gerekçelerini, 18 maddeyi ve bunların ülkemizin yararına olduğunu anlatıyoruz. Biz 80 milyon insanımızı kardeş görüyoruz. Halk oylaması demokratik bir süreçtir ve insanlarımızın tercihine de herkes saygı duymalıdır. Biz evet diyeni de hayır diyeni de ülkemizin güzel insanları olarak görüyoruz. Evet demeleri için çalışıyoruz. Siyasetin dili kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı olamaz. Olmamalıdır. Biz anayasa değişikliğini ülkemizin geleceği için gelecekte krizler, kaoslar olmasın diye istiyoruz. Bizleri gittiğimiz her yerde karşılayan, ağırlayan, dinleyen, soru soran, işyerlerinde, kahvelerinde misafir eden tüm hemşerilerime, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, bizlere refakat eden il koordinatörlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza , mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize, tüm teşkilat kademelerimize çok teşekkür ediyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şehit evi 7 yıl önce

Şehit evine ziyarete gidip referandumu mu anlatti