Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

KIRCALI: HAYIR’DA FETÖ- PKK HDP VAR
 Sağlık çalışanları ile toplantı yaptı. Gece ise Doğanca, Sarıçevre, Çatak ve Tepecik Mahallelerinde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: 16 Nisan tarihine az bir zaman kaldı. MHP ile uzlaşma halinde çıkardığımız 18 Maddeden oluşan anayasa değişikliği ile ilgili kararı milletimiz verecektir. Biz ilk andan itibaren ve 15 yıldır her zaman millet iradesi dedik. Milletimizin vereceği karara herkes saygılı olmalıdır. Milletimiz sandığa giderken anayasa değişikliklerine HDP’nin PKK’nın, FETÖ’nün hayır dediğini bilerek gidecektir. Milletimiz AK Parti, MHP ve BBP nin mi milletimizi düşündüğünü yoksa HDP FETÖ ve PKK’nın mı milletimizi düşündüğünü çok iyi biliyor. Kim milletimiz ve devletimiz için güzel düşünür. Kim milletimize de ülkemize hizmet etmek için çalışır, milletimiz bunu bilir. Tabii biz demokratik tercihleri ile hayır diyen her partiden insanımızı bu ihanet şebekeleri ile asla aynı görmeyiz. Kararları başımızın tacıdır. Sadece hayır cephesinde bunlar neden var. Neden hayır diyorlar Tüm partilerimize gönül veren insanlarımızın bir kez daha düşünmelerini rica ediyoruz.

AK Parti Samsun milletvekili ve TBMM dilekçe komisyonu üyesi Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: 16 Nisanda milletimizin vereceği kararı yalan ve tehditlerle engellemek isteyenler bu aziz milleti hala tanıyamamışlar. Milletimiz zekidir, cesurdur. Yalanı anlar, tehditlere boyun eğmez. 15 yıldır ülkemizde güçlü iktidarı engelleyemeyenler, koalisyonnlar getiremeyenler. Ülkemizin istikrarını bozmak için 367 krizi, AK parti Kapatma davası, E muhtıra, gezi olayları, terör saldırıları, darbe mitingleri, 17*25 Aralık kupmasları,15 Temmuz ihaneti gibi sayısız senaryo ile köprülerin yapılmasını, sağlık hizmetlerini, milli savunma yatırımlarını, yeni üniversiteleri, tünelleri, şehir hastanelerinin yapılmasını, Marmarayları, duble yolları engellemek istediler, faizlere, rant ekonomisine dönmek istediler. Milletimiz buna izin vermedi. 16 Nisanda da izin vermeyecektir. Kazanan Türkiyemiz ve milletimiz olacaktır.









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.