Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Kırcalı Ve Yurduseven’den Fikri Asım’a Ziyaret
Diriliş başkanları Bafra ilçe başkanı Erkan Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri standın başında durdu Bafralı vatandaşlara neden evet demetlerini anlattı. Standı AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı Bafra AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve teşkilat mensupları ziyaret ettiler. Milletvekili Kırcalı ve ilçe Başkanı Yurduseven Diriliş başkanları Başkanı Erkan Uyanık’tan çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar, yapılan çalışma için teşekkür ettiler.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ülkemizde sivil toplum kuruluşlarımız demokrasinin en güzel örneğini ortaya koyarak görüşlerini açıklamaktadırlar. Bafra Fikri Asım Diriliş Başkanları kuruluşu da 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için evet diyeceklerini belirterek görüşlerini açıkladılar. Bu konuda Bafra ilçemizin merkezinde stant açarak neden evet diyeceklerini broşürler dağıtarak hemşerilerimizle paylaşıyorlar. İlçe başkanımız ve yöneticilerimizle beraber ziyaret ederek Erkan Uyanık Başkana ve arkadaşlarına teşekkür ettik. 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumunda değişikliklerin ülkemizin ve milletimizin yararına olduğuna inanan insanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız bu anlamda çalışmalar yapmaktalar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anayasa değişikliğinin kabulü ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gelecektir. Bu bir hükümet sistemidir. Bu sistem vesayetin son kalıntılarını temizleyecek, koalisyonlar dönemini kapatacak, güçlü bir meclis ve güçlü bir yönetim oluşturacaktır. Bu geleceğimiz için önemlidir. Bu sistemde tek belirleyici milletimiz olacaktır.

Bafra Fikri-Asım Diriliş Başkanları Başkanı Erkan Uyanık ise anayasa değişikliği ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Bu değişiklikler ile güçlü hükümetler oluşacak, güçlü hükümetler daha hızlı karar alacak ve icraat yapacaktır. Buna inanıyor ve anayasa değişikliğinde evet diyoruz. Bunun çalışmalar yapıyoruz. Bizleri ziyaret eden Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yöneticilere duyarlılık ve nezaketleri için çok teşekkür ediyoruz. Dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.