Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Kitapseverleri Mutlu Eden Hizmet

Bu hizmetten dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden öğrenciler ve vatandaşlar “Kitap okumayı çok seviyoruz. Kitap fuarına gitmeyi çok istiyorduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, böylesi önemli bir organizasyonumuza katılma şansı sağladı. Burada hem kitapları inceleme fırsatı bulduk hem de yazarlarla tanışma imkânımız oldu. Başta Belediye Başkanımız Hamit Kılıç olmak üzere tüm hizmet edenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuara Bafra’dan katılmak isteyen vatandaşlar için seferler düzenleyen Bafra Belediyesi, söz konusu hizmeti ücretsiz sunuyor.

23 Şubat Pazar günü sona erecek Kitap Fuarına katılmak isteyen Bafralıları taşımak için görevlendirilen araçlar, hafta içi ve hafta sonu her gün Saat 9.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanından hareket ediyorlar.

Karadeniz 6.Kitap Fuarına hafta içi de öğrenciler ücretsiz olarak taşınmıştı.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı’na bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor.

Katılımcılar 9 gün süresince, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor.

Karadeniz 6. Kitap Fuarı’nda, pek çok yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.