Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner798

Kızılırmak İlkokulu’nda Canım Ol Projesi

Türkiye Azerbaycan ortaklığı ile 24 şehir 36 okul ve 76 öğretmenin ortak olduğu “Canım Ol” kan bağışı kampanyası Kızılırmak İlkokulu’nda  gerçekleştirildi.

Etwinnig projesi kapsamında Kızılırmak İlkokulu İngilizce öğretmeni Bahar ÇİÇEK KÜÇÜK’ün yürüttüğü “Canım ol” kan ve kök hücre  bağışında bir çok hayata umut olan bağışçıya ulaşıldı.

“Her Damla Kan kurtarılan Bir CAN’dır” parolası ile Kızılırmak ilkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin yaptığı yönlendirme çalışmaları ile kan bağışına 200 den fazla kan bağışçısı geldi. Uygun olan kan bağışçılarından 145 ünite kan,5 kök hücre kan bağışı alındı.

Kızılırmak İlkokulu idaresi tarafından yönlendirme yapan öğrencilere teşekkür belgesi, dereceye giren öğrencilere akıllı saat ve kan bağışında birinci olan sınıfa sınıf kitaplığı hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.