Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Koray Aydın Bafra'da

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Millet Vekili Koray Aydın'ın Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretin de İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar'da yer aldı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Millet Vekili Koray Aydın, İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ve İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz Partiler, İyi Parti Samsun İl başkanı Recep Gök,ilçe başkanları,Partililer ve kalabalık tarafından çiçek taktim edilerek coşkuyla karşılandı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Millet Vekili Koray Aydın Bafra Seçim Koordinasyon Merkezine ziyaretin de yaptığı halk konuşmasın da;”31 Mart Mahalli Yerel seçimler öylesine bir seçim değil.17 yıldır milletini sömürenlerin millet tarafından sandıkta ders verme zamanı.İnşallah 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de Samsun'da İYİ Parti olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayati Tekin, Bafra'da ise Rızvan Aksoy'la bu zafere ulaşacağız.”

Koray Aydın, memleketimizin meydanlarında seçim havası yok, kavga havası var. Sanki seçime değil, milletçe kavgaya gidiyoruz.Seçimlere çok fazla bir zaman kalmadı yani 3 günümüz var . Bu bir mahalli seçim aslında seçimler içerisinde en zevkli olanda mahalli seçimdir Çünkü bunun parametresi çok farklı muhtarlara, belediye meclis, il genel meclisi ve Büyükşehir adaylarına oy veriyor onları seçiyoruz. Aday sayısı çok olduğu için de çok renkli bir hale geldi seçimler özellikle muhtarlık seçimleri bunların içinde en hararetli geçen seçim. İnsanlar bir araya gelirler bunun coşkusunu heyecanını yaşarlar birlikte olmanın getirdiği sıcaklığı yaşarlar birbirlerine yanaşırlar aynı zamanda da kaynaşırlar.

İyi Parti Başkan yardımcısı Koray Aydın,”Aslında mahalli seçim vatandaşlık paylarını güçlendiren kuvvetlendiren insanları bir arada tutan çok önemli bir seçimdir. Ama bugün öyle bir seçim yaşamıyoruz bugün öyle bir seçim yaşıyoruz ki bir nefret dile hakim sanki Türkiye savaşa gidiyor kutuplaşmış düşman kardeşler var biri bir tarafta öbürü bir tarafta birinin elinde her türlü silah var atom bombasına bile sahip haram para ile elde ettikleri televizyonları var haram para ile elde ettikleri gazeteleri var eline geçirdiği devlet imkanı ve gücü var bu gün ki bu imkanı seçimi kazanmak uğruna her yolu deneyen her yolu mübah tanıyan zerre kadar da Allah'tan korkmayan bir anlayışla ile maalesef karşı karşıyayız. Çünkü bir insan Allah'tan korksa bugün dediklerini demez. Çünkü devlet yönetmenin bir sorumluluğu var bir ağırlığı var eğer sen eğer bir devlet yönettiğini sanıyorsan bu sorumluluğu ve ağırlığı taşıyacaksın. “

AYDIN:”Çünkü temsil ettiğin makam aslında insanları bir araya getiren kaynaştıran bir makamdır. Ama bakın bugün öyle bir dil Türkiye'yi yönetiyor ki insanlar ayrıştırılıyor kutuplaştırılıyor ve ötekileştiriliyor artık bu hale geldik.Bu ülkemiz üzerinde bir kabus etkisi yaratıyor aslında herkes bu etkinin altında yaşıyor bu ülkede bu bölgü dümenin içinde insanlarımız çaresizlik içerisinde ve herkes kendine bir yol arıyor buradan bir çıkış yolu arıyor. “

Başkan yardımcısı Koray Aydın sözlerine;”Aslında İYİ Parti o çıkış yolu arayan insanların oluşturduğu bir siyasal harekettir. Güce kuvvete kudrete teslim olarak zalimin yanında saf tutmayı en kolay yöntem olarak seçenlere karşı zorluğu seçen adalet arayan ve devletinin geleceğine her konuda iradesini gösteren insanların başlatmış olduğu bir siyasal harekettir.Bu batmalarının arkasında yatan tek neden var Türkiye'nin gerçeklerini konuşulmasını sevmiyorlar çünkü bugün Türkiye'de açlık var sefalet var bugün ülkede sayıları 7 milyona dayanmış geride bıraktığımız 2018 yılında da 663 bin kişi işinden ayrılarak kapının önüne konulmuş işsizlerimiz var. 2018 yılı Türkiye'nin en karanlık yıllarından birisi oldu. İşsizlik insanların ağına vurulmuş bir pranga gibidir özgürlüğünü elinden alır.

Onun için bugün içinde bulunduğumuz bu şartlarda evlerde kaynamayan tencereye açlık sınırı içerisinde yaşayan milyonlarca insanın bu sıkıntısının üzerine dökülüp yok beka meselesidir yok fetöcüdür teröristtir şucudur bucudur diyerek bize maval okuyanlara karşı bu milletin evlatlarının söyleyecek mutlaka bir sözü olmalıdır. 31 Mart bu sözün söylenmesi gereken tarihtir.” Dedi.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy ise, Bafra bizi iyi tanıyor. Ticaret Sanayi Odası başkanlığı dönmemizde neler yaptığımız herkes iyi bilir. Artık Bu şehrin değişeme ihtiyacı var sloganıyla çıktığımız bu zorlu yolda inşallah Allah'ın izniyle Bafra Belediye başkanlığı İyi parti olarak bizlere nasip olur dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.