Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Kuran Kursu Öğreticileri İle Ortak Akıl Buluşmaları

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, görev süresinin ilk günlerinde birlikte yönetim anlayışına uygun olarak hayata geçirdiği ‘Ortak Akıl Buluşmaları’nı sürdürüyor.

Başkan Kılıç, ilçede daha önceki dönemlerde görev yapan belediye başkanları ile başlattığı Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında bugüne kadar çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, meslek grupları ile bir araya gelerek istişare toplantıları gerçekleştirdi.

Son olarak ilçede görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri ile gerçekleştirilen Ortak Akıl Buluşmaları’na İlçe Müftüsü Necmettin Kayar da katıldı.

Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde gerçekleşen toplantının ardından düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde ortak akıl, demokrasi ve her türlü görüşe açık olmak var. İlçe Müftümüz Necmettin Kayar ve Kur’an Kursu öğreticilerimiz ile bir araya geldik. Bafra’mıza hizmet noktasında projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık, onların düşüncelerini ve tavsiyelerini dinledik. Önemli bir görevi ifa eden hocalarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bafra’nın yönetimi noktasında her kesim ve yaş grubunun düşüncelerini önemsediklerini belirten Başkan Kılıç Ortak Akıl Buluşmaları’nın devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bafra Öğretmenevi’nde Kur’an Kursu öğreticileri ile yapılan Ortak Akıl Buluşmaları’na Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.