Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

LÖSEV’DEN “Ramazan’da Bir Koli Mutluluk”
banner852
 Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklayacak ve değerli bağışçıların destekleriyle onları yalnız bırakmayacak.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenecek Geleneksel LÖSEV İftar Yemekleri ile yüzlerce aile bir araya gelecek. LÖSEV Ramazan Ayı boyunca yüzlerce lösemili çocuk ve ailesiyle iftar yemeklerinde buluşarak hem moral verecek, hem sıkıntılarını yakından dinleyerek kalıcı çözümler yaratacak.

Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, “ her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede ramazan paketi yardımlarımızı dağıttık. Bizzat evlere tek tek giderek kendimiz teslim ettik. Yoksul bir aileye sahip çıkmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, ağlayan bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir. Bu arada dağıtmış olduğumuz yardım paketlerinde desteklerini gösteren, Bafra Belediyesine, Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına ve Bafra Ziraat Odasına teşekkür ediyorum. Lösev Vakfımız her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca lösemili ailelerini yalnız bırakmayacağız. Lösev olarak sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca değişik etkinliklerde bulunup, bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Şu konuyu belirtmeden geçemeyeceğim, Bafra’nın sokak ve caddelerinde duygu sömürülüğü yaparak vatandaşlara zorla dergi satılmaktadır. Bu konuda vatandaşların böyle kişilere inanmamalarını ve para vermemelerini istiyorum. Ramazan ayı içerisinde Samsun’da bir iftar yemeği akşamında çocuklarla ve aileleriyle bir araya geleceğiz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876