Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Manisa' ya gideriz yine lider döneriz !

Manisa Kırkağaç; 4 ay kısa dönem askerlik yaptığım, şirin bir ilçe. Bu ilçenin özellikle kavun ve karpuzları meşhurdur! Hele hele askerde Kırkağaç' tan Soma yoluna doğru, dilimizde marşlarla koştuğumuz o günleri hiç unutamam.

İşte böyle etkiler bırakmıştır Manisa bende. Şimdilerde iseManisa futboda önemli bir yere geldi. Manisa FKiyi futbol oynayan bir takım ve Samsunspo' u şu anda en yakından takip eden bir takım.

Onların da amacı; zirve, liderlik ve şampiyon olarak 1. Lig' e çıkabilmek. İyi güzel de aynı duygu ve düşüncede olup, şu anda bulunduğu ligin lideri olan Yılport Samsunspor da öyle yabana atıalcak bir takım değil.

Bakmayın siz son maçlardaki tutuk futbolumuza ve oyunumuza. İnşallah bunu aşacağız el birliği ile ve bizleri çok güzel günler bekleycek.

Yani sizin anlayacağınz; her iki takım da Manisa' da varını yoğunu ortaya koyacak ve kıyasıya bir rekabet, bir oyun ortamı sağlayacaklar. Samsunspor, Manisa deplasmanında, güçlü rakibinden puan veya puanlar alabilecek güç ve kapasitede bir takım.

Bu arada; Manisaspor FK cephesinden maçın tv yayını ie ilgili geresiz ve bir o kadar da şaşırtıcı bir açıklama geldi. Basın' dan edindiğimiz bilgilere göre; Manisasor FK, Samsunsor maçının TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanmasına karşı çıkmış ki bu son derece komik ve gereksiz bir aççıklama. Şimdi Samsunspor ie karşılaşan ve maç için itiraz etmeyen kulüpler kulüp de Manisasor FK kulüp değil mi ? Bu yanış tutumun amacı ne ?

Çıkarsın maça; yenersin veya yenilirsin veya berabere kalırsın ama bu şekilde maç yayınına engel olmaya çalışmak, bir takıma davranış bakımından yanlış izler bırakır zihinlerde. Bunlar çok yanlış tutumlar ve kimseye bir faydası da olmaz. Ne yani; koskoca Samsun Manisa' ya gelecek değil ya.Gelseler de stadınıza sığmaz.

İşte; her ne şekilde olursa olsun; bu Samsunspor, 3 puan için yürekli oyununu göstercektir, göstermelidir. Eğer Şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyorsak ki istiyoruz bunu; o halde bu maç, bizim finale giden çok önemli bir maçımızdır ve mutlaka bu maçın deplasmanda alınması veya en azından beraberlik şarttır yoksa beklenmedik bir mağlubiyette, işimiz ve hedefimizde sapmalar olabilir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Yılport Samsunspor' a başarılardiliyor; şampiyonluğa giden yolda, bu maça çok iyi odaklanmamız gerektiğini ve Samsun şehrinin, bu maçı kazanmaya ne kadar çok ihtiyacı olduğunu hiç unutmadan, sizlerden başarılı birsonuç beklediğimizi sakın unutmayın diyor; sevgi ve saygıarımı sunuyorum.

Oktay ZERRİN

ManisaFK ‘nın Samsunsor maçınınTRT Spor2 dan yayınlanması hususunda anlaştıkları açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.