Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

MEDİ BAFRA'DA İLK AŞILAR YAPILDI

Dün akşam canlı yayında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı yaptırmasının ardından aşılama süreci bugün Özel Medi Bafra Hastanesi'nde başladı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun korona virüsü aşısına acil kullanım onayı vermesinin ardından Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL'de Özel Medi Bafra Hastanesi'nde Koronavirüs aşısını oldu.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından Covid-19 aşısına acil kullanım onayı verilmesinin ardından dün akşam saatlerinde toplanan Bilim Kurulu toplantısı sonrası ilk korona virüs aşısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke geneline dağıtılan korona virüs aşıları sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL'de aşı yapılan sağlıkçılar arasında yer aldı.

Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL, Özel Medi Bafra Hastanesi'nde işlemlerini yaptırdıktan sonra korona virüs aşısı oldu.

ŞAFAK AYÜGL "VİRÜSLE MÜCADELEDE YENİ BİR AŞAMAYA ÇOK ŞÜKÜR GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

Aşı olduktan sonra açıklamalarda bulunan ve tüm vatandaşlara aşı olmalarını tavsiye eden Özel Medi Bafra Hastanesi Genel Müdürü ve Nükleer Tıp Uzmanı Şafak AYGÜL;

"İlk kez Aralık 2019'da ortaya çıkan ve adı konmamış bir hastalık olarak yayılan, sonrasında da dünya çapında bir pandemi olan korona virüs hastalığı ile ilgili yeni bir merhaleye çok şükür gelmiş bulunmaktayız.

Aşı uygulamaları bugün itibariyle ülkemizde başlamış durumda Bizde Özel Medi Bafra Hastanesi'nde Doktor ve sağlık çalışanları olarak işlemlerimizi yaptırarak aşılarımızı olduk" dedi.

ŞAFAK AYGÜL: "HASTALIKLA MÜCADELEDE ELİMİZDEKİ EN GÜÇLÜ SİLAH AŞIDIR"

Aşı ile ilgili vatandaşların tereddüt yaşamaması gerektiğini aktaran AYGÜL:

"Sırası gelen her vatandaşın bu aşıyı yaptırmasını tavsiye ediyorum. Bu aşıyı vatandaşlarımızın mutlaka olması gerekiyor.

Bugün için bu hastalıkla mücadelede elimizdeki en güçlü silah aşıdır. Aşının menşei yada ülkesi olmaz.

Etkinliği ve güvenilirliği önemlidir. Sağlık Bakanlığı'nın getirmiş olduğu aşının etkinliği ve güvenilirliği bilimsel testlerle ispatlanmıştır. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.