Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Romanya
banner798

Memur Sen'e taze kan

Üye sayısı itibarıyla Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Memur-Sen'in Bafra şube başkanı değişti.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Bafra Şube Başkanı Bülent Sevinç'in, başkanlık görevinden ayrılmasının ardından, Türkiye genelinde 11 iş kolu bulunan Memur-Sen'in, 9 iş kolu ile temsil edildiği Samsun'un Bafra ilçesinde Şube başkanlarının kararı ile Memur-Sen Bafra Şube Başkanlığına Mehmet Uluslar Anaokulu Müdürü Seçim Çalışkan getirildi.

Eğitim-Bir-Sen Bafra Şube Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Bem-Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı Yaşar Şenel, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Ziya Aliçeşme, Diyanet-Sen Şube Murat Topal, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa Çelik, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Ferhat Fırtına, Birlik-Haber-Sen Şube Başkanı Özcan Tokgöz'ün yanı sıra iş kollarına bağlı üyeler katıldı.

Yeni seçilen Memur-Sen Bafra Şube Başkanı Seçim Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, şube başkanlarına teşekkür ederek kendilerine layık görülen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Memur SenBafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.