Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Meral Hemşireye tören Düzenlendi

Bafra Devlet Hastanesinde 1 aydır yoğun bakımda tedavi altında olan hemşire 2 çocuk annesi Meral Arbağ hayatını kaybetti.

Hemşire Arbağ’ın cenazesi bugün çalıştığı Bafra Devlet Hastanesi önüne getirildi mesai arkadaşlarından helallik alındı.törende Meral Arbağ’ın annesi Saliha Taş babası Burhan Taş eşi Cevdet Arbağ, ve çocukları Saliha, Ömer Arbağ Katıldı.

Törende Konuşan Bafra Devlet Hastanesi Doktoru Erdal Kömür “ Merhumun yanında Konuşmak çok zor, Dün gece hayata tutmak için çok uğraştık ama yetemedik.”diye konuştu.

Cenaze töreninde konuşan Samsun Valisi Zülkif Dağlı “ Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Allah yakınlarına da sabırlar versin. Bütün temennimiz tüm yöneticiler olarak bu kayıpların önüne geçmek. Yalnız ilk sağlık çalışanımızın bu şekilde vefat etmesi gerçekten hepimizi derinden üzdü. Ben sabır diliyorum” Şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından çalışma arkadaşları göz yaşları ile veda ederken , baba Burhan Taş “Sen git. Bende geleceğim kızım” diyerek kızına seslendi.

Merhum Meral Arbağ`nın cenazesi Asri Mezarlığa defin edilmek üzere sevk edildi.

Cenaze törenine Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Kamu Hastaneleri Başkanı Mehmet Kılınç, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Devlet Hastanesi Başhakemi A.Abdurrahman İsmailoğlu, sağlık çalışanları ve yakınları katıldı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.