Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Mevlanaspor Yaz Futbol Okulunu Açtı
Okulların tatil olmasıyla birlikte Futbol takımları Yaz Futbol Okullarını açmaya başladı.Bunlardan biri de Mevlanaspor Kulübü Yaz Futbol Okulu 80 lisanlı sporcusu,60 Yaz Futbol Okuluna gelen toplam da 140 genç sporcu Okulların açılmasına kadar burada alt yapı hocalarından spor eğitimi alacaklar.

Bafra Mevlanaspor Kulübünün 2018 - 2019 Yaz Futbol okulları bugün eski Stadyumun yanındaki Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında gerçekleşen törenle açıldı. Burada konuşan yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, “ Bizim tek derdimiz İlçemizde gençlerimize sporun ahlakından ve güzelliğinden faydalandırmak. Maalesef alt yapı tesislerimizin eksikliği bizleri bazen çok yoruyor. 150 bin Nüfuslu İl derecesindeki şehrimiz de sadece burada bir antrenman sahası var. Bu büyük bir eksikliktir. Burada takımlar birbirine girmiş vaziyette idman yapıyorlar. Kulübümüz 4 branşta faaliyet sürdürüyor. Birçok şampiyonluklarımız ve milli takımlara oyuncu gönderen spor kulübüyüz” dedi.

Daha sonra Öztürk`ün ardından konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise , “ Okullarımızın tatile girmesiyle birlikte Yaz spor okullarına başta valimiz olmak üzere kaymakamımız, bizler ve aileler çocukları için önem taşıdığı için önem veriyoruz.Buradaki amaç ise genç sporcu aday gençlerimizi Yazın boşta olan vaktinizi bu şekilde sizlere maksimum desteği vererek geçirmenizi sağlamak istiyoruz. Şuan bin tane öğrencimiz yaz spor okullarında. Buraya spor yapmak için gelenlere söylüyorum. Zeki, çevik ve en önemlisi de ahlaklı bir şekilde sporunuzu yapmanızı istiyorum” dedi.

Bafra Mevlanaspor Futbol Kulübünün 2018 - 2019 Yaz Futbol Okulların Açılış Törenine; Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Mahalle Muhtarları, Bafra Mevlanaspor Kulübü Başkanı Servet Şengül, Yönetimi ve çok sayı da Aileler katıldı.

Konuşmaların ardından kulübe maddi ve manevi destek sağlayan katılımcılara plaket takdim edildikten sonra Yaz Futbol Okuluna katılan genç sporculara formalar verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.