Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna`dan Ramazan Bayramı Mesajı..
banner852

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna mesajında şu ifadelere yer verdi:

Başkan TURNA; “Yaşadığımız bu Yeni koronovüris (covid-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan bayramı farklı duygular içerisinde yaşayacağız.Bayramda bir araya gelemeyeceğiz ama bu bizim manevi duygularımızı asla zedelemeyecek.aksine Birbirimize daha çok yaklaşacağız gönül bağı ile kalp gözü ile Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğiz. dargınlıkları, küslükleri unutarak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi tek tek arayarak Bayramlarını kutlayalım.

Bu duygular içerisinde bayramın sadece milletimiz için değil, Türk-İslam alemi ve bütün dünyaya Sağlık huzur, barış, mutluluk ve güzel ilçemiz Bafra`nında geleceği açısından güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Barbaros Turna

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876