Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner797

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Bafra`da
banner852
 Bayram ziyaretleri kapsamında Samsun'da bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Bafra ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretler kapsamında Ağustos ayı içerisinde Batman'ın Sason ilçesi Kozluk Gümüşörgü ile Gömük kırsalı bölgesinde askeri aracın geçiş sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in Bafra'nın Çetinkaya mahallesindeki yaşadığı eve gitti.

Erhan Usta, Şehit Şahan Sezer'in annesi Emine Sezer ve babası Hasan Sezer ile bayramlaşarak, hal hatırlarını sorudu.

Usta burada yapmış olduğu ziyarette şehitlik makamının makamların en üstü olduğunu belirterek; "Bu topraklarda yaşaması zor ve meşakkatlidir. Bu güzel vatanı parçalamak isteyenler, ülkemiz içinde ve dışında oyunlar oynamaktır. Bu oyunları bozan ise gözünü kırpmadan canını verebilecek olan içinde vatan ve bayrak sevgisi bulunan milletimizdir. Bu inanç ve kıyamla görevi başında olan güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin, Şehitlerimizi ise minnet ve şükranla anıyorum, onların kahramanlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyoruz. Ne mutlu onlara ki vatan için şahadet şerbeti içtiler. Mekanları Cennet, ruhları şad olsun. Biz daima sizlerin yanındayız. Sizleri unutmak gibi bir konu asla söz konusu dahi olamaz." dedi.

Şehit ailesi ziyaretinden sonra Usta, beraberindekiler ile birlikte Bafra Asri Mezarlıkta merhum Bafra eski belediye başkanı Hasan Aslan ile ülkücü şehitlerinin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta'ya Bafra ziyaretlerinde MHP İl Başkan Yardımcısı Durmuş Akyün, Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Camaş ve ilçe yöneticileri eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876