Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

MHP'nin "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" programı Bafra’da  yapıldı

Samsun'un Bafra İlçesinde  gerçekleştirilen ,Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' temalı programların Bafra  toplantıları, MHP Bafra  İlçe Başkanlığı tarafından tertip edildi.

Bafra Belediyesi  Kültür Merkezinde yapılan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı büyük katılımla yapıldı.

Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde düzenlenen ‘’Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’’ programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Bafra İlçe Başkanlığının yaptığı çalışmalar sinevizyon olarak gösterildi.Sinevizyon gösteriminin ardından açılış konuşmasını MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna yaptı.MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna yaptığı konuşmada,’’Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak;Göreve geldiğimiz günden bu yana, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi; ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN şiarıyla hareket ederek, Cumhur İttifakı ruhuna ve anlayışına uygun olarak; ‘Biz Bafra’mız İçin, Bafralılarımız İçin Ne Yapabiliriz?’ düşüncesi içerisinde olduk. Ve bunu kendimize adeta dert edindik.

İlçemizin 139 mahallesindeki muhtarlarımızın tamamıyla ve mahalle başkanlarımızla hep irtibat halinde olduk. İlçemizin köyünden kentine her köşesine giderek, vatandaşlarımızın sorunlarını, düşünce ve taleplerini dinleyip tek tek not ettik. Sonra bu verileri dosyalar haline getirerek hangi köyün, hangi mahallenin, hangi vatandaşımızın ne talebi, ne düşüncesi varsa onu konunun muhatabı olan yetkili mercilere ilettik. Ve sonrasında da hepsinin takipçisi olduk. Biz bu çalışmaları yaparken bir ‘açık arama’ niyetiyle değil, Cumhur’u güçlü kılma, ittifakı hareketli tutma düşüncesiyle yaptık. Çünkü biz biliyoruz ki Hareketin olduğu yerde Bereket vardır. Biz bu çalışmaları yapmaya başlamadan önce kabul etmek gerekir ki oy potansiyelimizi yükseltmek amacıyla başlamıştık fakat köylerimize gittiğimiz de gerek Muhtarlarımız gerekse oradaki vatandaşlarımız ile sohbet edip dertlerini, eksiklerini dinleyip aynı yer sofrasında oturup onları daha iyi anlamaya başladıyıp empati yaptıktan  sonra oy kazanma düşüncesi 2. Planda kaldı tek amacımız onların sorunlarını halledebilmek, Bürokrasi ve Devlet Kurumları ile aralarındaki bağı sağlamak onlara daha ferah bir yaşantı sağlayabilmek asıl düşüncemiz haline geldi.

Bu hususta bizimle hep koordine halinde olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcılarımız,  İl Başkanımız Abdullah Karapıçak, MYK Üyemiz Hüseyin Edis, Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa DEMİR Beyler ve Daire Başkanlarına özellikle teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince vatandaşlarımızın mutlu günlerinde de acı günlerinde de hep yanlarında olmaya çalıştık. Bize her daim kucak açan aziz milletimize ve aziz Bafra’lı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çalışmalarımızda ahengi ve aksiyonu hep diri tutan, haydi dediğimde sorgusuz hizmet için koşan parti teşkilatımızın tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. Dünyanın ve özellikle de bölgemizin verdiği zorlu sınavın farkındayız. Ülkemize uzanan büyük kıskacın ve buna hizmet eden mahfillerin bilincindeyiz.

Bütün ihanetlere ve de anlaşılamamalara rağmen doğacak şafağın esintisini hissediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bir yerde Türk varsa orada Huzur vardır.Ve yine biliyoruz ki bir yerde Ülkücü varsa orada Umut vardır. Büyük Türk milletinin ferasetini biliyor, bunu iyi analiz ediyor, masalarda esaret planları yapanları tanımadığımızı bildiriyoruz ve Millî Mücadelenin işaret fişeğinin yakıldığı yerden uyarıyoruz. Bu hususta ilk sözümüzde son sözümüzde hep aynı olacak; Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe Ne Mutlu Türküm Diyene! Hepinize teşekkür ediyorum. ‘’dedi.Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, MHP MYK Üyesi Ahmet Kürşat Azkur, MHP 25.Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan birer konuşma yaparak Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinden , öneminden söz ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.