Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

MHP`Li Başkan TURNA`dan Yeni Yıl Mesajı

 Başkan TURNA  mesajında şu ifadelere yer verdi.

2020 yılının hemen başında dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık hepimizi derinden sarstı. Kimimiz belki en sevdiklerini, kimimiz arkadaşlarını, dostlarını, akrabalarını, komşularını ebediyete uğurladı. Öncelikle hala etkisini hissettiğimiz bu küresel salgının bir an önce hayatımızdan çıkmasını ümit ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyor, ilçemizde görev yapan tüm Sağlık çalışalarının, kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Bafralı hemşerilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.