Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner797

MİLLÎ BİSİKLETÇİYE AHDE VEFA
banner852

İLÇE ZÜMRE BAŞKANI'NDAN MİLLÎ BİSİKLETÇİYE AHDE VEFA

Millî, İşitme Engeli Bisikletçimiz ve eğitimci Mustafa Önder Atik' in babası Kadir Atik de Bafra Atatürk İlköğretim Okulu'ndan emekli bir ilkokul Sınıf Öğretmeni olup, ömrü boyunca kendi bisikletiyle dolaşmaya devam ediyor.

Millî Bisikletçi Mustafa Önder Atik şöyle dedi :

" 9 yıllık mesleki hayatımda; 2 farklı okul ve Ordu 'nun 2 farklı ilçesinde çalıştım. Bugüne kadar 2 tane Olimpiyat'a ünvanlarla katılım gösterdim ve Avrupa ve Dünya Şampiyonası gibi birçok Millî Takım kampına katıldım.

Yaklaşık 250 öğrenciye motivasyon konuşması yaptım. Fakat Ordu 'da, bugüne kadar resmi ve mesleki hiçbir yerde adım anılmamıştı.

İlçe Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı' mız, toplantı tutanağında adımı anmış. Çok onur duydum. İlgisine çok teşekkür ederim."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876