Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

MİLLETİMİZ YALANLARA KORKUTMALARA VE TEHDİTLERLE ALDIRMAZ
banner852
 AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Dilekçe komisyonu üyesi Av.Orhan Kırcalı çalışmalarına Samsun’un Çarşamba ve Bafra ilçelerinde devam etti.

Kırcalı Çarşamba’da Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş ile ziyaretlere bulundu. Kırcalı Bafra’da ise Sanayici ve iş adamlarıyla birlikte oldu, ilçe müftülüğünü ve esnafları ziyaret etti. Kırcalı’nın Bafra programlarına İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, gençlik kolları başkanı Adnan Günal, meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı 16 Nisanda yapılacak olan anayasa değişikliği hakkında görüşlerini açıklamayı sürdürdü. Kırcalı: “Milletimizi yalan konuşarak korkularla, denize dökeriz tehditleri ile 'hayır' vermeye zorlayan bir süreç yaşıyoruz. Bunları doğru bulmuyoruz. 18-24 arası 9 milyon gencimiz yok sayılıyor, gençlerimizin siyaset yapması engellenmek istiyor, cumhuriyetimiz ve meclisimizin daha çok güçlenmesi istenmiyor, bağımsız ve tarafsız yargıya karşı çıkılıyor. Bunun yanında çift başlılığın, krizlerin ve kaosların sebebi olan koalisyonların devam etmesi isteniyor. Dünya değişiyor. Ülkemiz gelişiyor. Biz yerimizde sayamayız.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: 16 Nisanda kararı milletimiz verecek. Biz bu nedenle tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Anayasa değişikliğini içeren 18 maddeyi milletimizle paylaştık. Milletimizde kabul gördüğüne inanıyoruz. Ne yalan konuştuk. Nede tehdit ettik. Ne halkımıza tepeden baktık nede kutuplaştırdık. Yapıcı ve aydınlatıcı bir yol izledik. Sırtını milletin iradesine dayamış olanlar milletini kandırmaz. Biz milletimize inanıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876