Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Milletvekili Kırcalı’dan Duygulandıran Ziyaret
banner852
 Kalp yetmezliği nedeniyle tedavisi sırasında kalp nakli yapılması gerektiği ortaya çıkan Bafra’nın sevilen sanatçısı Sebahattin Gürgür ziyaretin kendisi için büyük moral olduğunu ifade ederek “ Milletvekilimiz beni Bafra’da da ziyaret etmişti. Ben o ziyareti rutin bir ziyaret olarak görmüştüm. Ama vekilimiz beni burada da ziyaret etti. Sağlığım ile yakından ilgileniyor. Ailemin konaklama konularına yardımcı oluyor. Kendisinden ALLAH razı olsun. “ dedi.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı ziyaret sırasında şunları söyledi: “ Devletimizin ve cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk defalarca sanat ve sanatçının önemine vurgu yapmıştır. "Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir." Sözleri de bu ifadelerinden sadece biridir. Sebahattin Gürgür kardeşimiz hem bir sanatçı hem de basın dünyamızda ki önemli bir kuruluşun sanat yönetmenidir. Rahatsızlığından büyük üzüntü duydum. Bafra’da ziyaretine gitmiştim. Ankara’ya nakil oldu. Gerçekten hassas bir rahatsızlığı var. Sağlığını Sağlık Bakanımız Dr.Ahmet Demircan ile beraber yakından takip ediyorduk. Ziyaret ederek hem kendini gördük ve geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha ilettik. Hem de sağlık ekibinden detaylı bilgiler aldık. Sanatçımızın sağlığı ile ilgili her sürecinde yanında olmaya devam edeceğiz. “ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876