Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Mimar Sinan Mtal Ailelerle Buluşuyor Projesi

Konuyla ilgili olarak, okulun web sayfasından yapılan açıklama şöyle :

" Mesleki Eğitim'de 1000 Okul Projesi kapsamında, Bafra Mimar Sinan MTAL olarak; Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor etkinliklerimiz, hız kesmeden devam ediyor.

Bu doğrultuda öncelikli olarak; okulumuz öğrencilerinin aileleri olmak üzere, maddi durumu iyi olmayan ailelerimize gıda yardımı yapıyoruz. Gıda yardımının yanı sıra ihtiyaçları olan ev aletlerini de hediye ediyoruz.

Projemizin öncelikli amaçları; okulumuzun toplumsal alanda aktif olmasını sağlamak, öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışma konularında örnek olmak ve velilerimiz ile daha kuvvetli bağlar kurmaktır.

Projemizin hayata geçmesinde emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen hayırseverlere çok teşekkür ederiz."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.