Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Mübadele Derneğinden  Örnek Davranış

Başkan Tuncay Ceylan önceden belirlediği yardıma muhtaç ailelere kumanyalarını bizzat kendisi hazırlıyor ve kendi şahsı imkanlarından fedakarlık Mesai saatlerinden sonra koli hazırlıyor ve iftara yakın saatlerde kendi Motosikleti ile kumanyaları ulaştırıyor.Başkan Tuncay Ceylan`nın bu fedakarlığı bağışçılar tarafından hem de ihtiyaç sahibelerinden takdir topluyor.

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yardım kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz dedi.

Kolilerimizi hazırlamakta bizlere maddi ve manevi desteklerini veren hayır sever tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini dile getiren Tuncay Ceylan Ramazan ayında hazırladığımız Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtarak bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermiş olduğumuz için mutluyuz dedi.

Tuncay Ceylan açıklamasında Birlik beraberlik kurarak birbirimize kenetlenirsek ve üç beş demeden imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsek dünya daha güzel bir mekan olur bizim için Allah yaptığınız tüm yardımları kabul ve makbul eylesin şeklinde konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.