Öne Çıkanlar Bafra Ovası Ayasofyai Kebir Camii
banner798

MUHTAR ADAYLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bafra’da örnek muhtar adayları herkese örnek olmalı.,Altınkaya Mahallesi, Muhtar adayları,bir birlerine hayırlı olsun tebriklerinde bulundu.

Altınkaya Mahallesinde Muhtar adayı olan İbrahim Durmuş, açmış olduğu seçim bürosunda, mahalle sakinlerini dinliyor.Ortak akılda buluşan, mahallilerle akşam saatlerinde toplanan sakinler ‘’Mahallemizde yeni neler yaparız.” Diyerek istişarelerde bulundu.

Aynı mahalleden bir birlerine rakip olan, İbrahim Durmuş ve Sefai Soruklu birbirlerine iyi dileklerde bulundu.İbrahim Durmuş’un seçim bürosunu ziyaret ederek bizleri onurlandıran Sefai Soruklu’ya teşekkür etti.

Sürpriz ziyaretten dolayı İbrahim Durmuş,”Her ikimizde Mahallemizin muhtar adayıyız.Muhtarlığın ne kadar zor ve şefkatli bir hizmet olduğunun da farkındayız.Her akşam gerek mahalle sakinleri,gerek muhtar adaylarıyla birlikte bir şekilde yolda,sokakta ve burada istişare ediyoruz.Mahallemizin genel sorunlarını da gayet iyi bilmekteyim.”

Kalıcı çözümler üretip vatandaşımıza hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Ne gerekiyorsa gerekeni yapmaya çalışacağım.Bizleri her akşam ziyaret eden mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum.Desteklerini vereceklerine de inanıyorum.Nazik ziyaretlerinden dolayı Sefai Soruklu kardeşimize de teşekkür ederim.Bu gün burada yapmış olduğumuz örnek davranış, tüm Bafra’ya da aynı zamanda örnek olmuştur.” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi 5 yıl önce

Gerçekten çok güzel bir tablo tebrik ederik