Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra bakanlık
banner798

Mutlucan Meşeci kabri başında anıldı

Suriye’nin Azez ilçesindeki Melkiye Askeri Üs Bölgesine 11 Ekim 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen havan saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olan P.Uzm. Onb. Mutlucan Meşeci şehadetinin 3. Yılında Bafra Şehitliğinde kabrinin başında dualarla anıldı.

Şehit P. Uzm. Onb. Mutlucan Meşeci’nin anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Tügşav Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Türk Diyanet Vakıf Sen. Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve şehidin yakınları katıldı.

Türk Diyanet Vakıf Sen. Samsun İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu hocanın okuduğu Yasini Şerif ve duanın ardından program sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
MUTLUCAN MEŞECİBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.