Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra bakanlık
banner798

Nedim Hoca`dan mektup

İnanmak için çıkmıştık yola ve Bafraspor o dönemlerde tarihi günler yaşadı.

Sonra inançsızlık ve çeşitli argümanlar bizi aldı hayal dünyalarında dolaştırdı.

Sonuç amatör küme peki amatör kümede mücadele etmek yeterli oldu mu? öyle bir hale geldik ki gençlerimizi çalıştıracak saha bile bulamaz olduk.

200 bin nüfuslu Bafra şehri 8 dünya ülkesi haline geldi sanki, peki suçlu kimi ilan edeceğiz aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.

Çalıştırıcıları suçlayıp eleştirebiliriz peki yönetenleri ne yapacağız.Gençlerin koskoca Bafra`da umutlarını kim çalıyor.

Covid19 salgınında uzmanlar gençlere spor yaptırın derken Bafra bir adet antrenman sahası ile ne olur.Büyük bir sıkıntı var idman yapacak yer yok.

Buradan Sayın Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve sayın Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç başkana sesleniyorum. Samsundaki bir çok ilçede birden daha fazla saha varken biz niye uyuyoruz.

Değerli yetkililer sizlere sesleniyorum Bafra artık büyüdü okul sporları, halk eğitim, Bafra`daki spor küpleri derken artık mevcut idman sahası yetersiz hale geldiği ortadadır.

Bu Bafralı hocalarımıza 2.bir sahayı muhakkak yapmalısınız sizlere güveniyorum ve acil bir görev olarak üstünüze vazife edinmelisiniz diye rica ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.