Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Oktay Zerrin Samsun'da anjyo oldu

Samsun Eğitim ve Araşrırma Merkezi'ndeki anjiyo ve stend takılması işlemi; Oktay Zerrin'in Bafra Atatürk İlköğretim Okulu'ndan öğrencisi; Bafralı Kardiyolag Uzman Doktor Adem EKBUL tarafından gerçekleştirildi.

02- 12- 2021 Çarşamba sabahı 09 sularında gerçekleştirilen ajiyo ve stend operasyonu başarıya tamamlandı ve Oktay Zerrin, 03 Aralık Perşembe günü evine taburcu ldu

9 Aralık Perşembe günü kontrola giden Zerrn'in sonuçları tmiz çıktı ve 4 ay sonra kontrol randevusu verildi.

Oktay Zerrin, Araştırma Hastanesi'nde; anjiyo öncesi ilk göründüğü Bafralı Uzman Dr. Metin ESER tarafından, Kardiyolog Uzman Doktor Adem Ekbul'a yönlendirilmişti.

Oktay Zerrin; doktorları Adem Ekbul ile Metin Eser'e ve kendisiye ilgilenen tüm hemşirelere ve tüm emeği geçen hastane personeline, Araştırma Hastanesi ana binası ile Atakum'daki ek Araştırma Hastane'ne, kendisini gerek telefon gerekse de sosyal medyadan yorum yazan yüzlerce arkadaş ve dostlarına, basın mensuplarına ve kendsiye ilgileen ailesine,eşi, kızı ve kızıının nişanlısı ile Amerika'da özel bir şirkette görevli olup devamlı arayıp bilgi alan oğlu Dr. Taner Zerrin'e teşekkür etti.

HaberOvasi.com ailesi olarak Oktay Zerrin'e geçirmiş olduğu ameliyattan dolayı acil şifalar diliyoruz.

Haber Merkezi- Samsun

Anahtar Kelimeler:
Oktay ZerrinSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oktayzerrin 2 yıl önce

Haber ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler saygilarımla selamlar sevgiler