Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner798

Ömer Ergül yeni başkan seçildi
banner852

Bafra Görme Engelller Derneği' nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak; dernek yönetiminden yapılan açıklama şöyle :

" Derneğimizin üçüncü olağan genel kurulu başarıyla gerçekleştirildi. 2015 Yılından bu tarafa; görme engellilere hizmet üretmek için kurulan derneğimiz, bugüne kadar iki genel kurul daha gerçekleştirdi.

Bugünde seçim zamanı geldiğinden üyelerimizle ve gönüllerimizle birlikte yeni yönetim ve denetim kurullarını belirlemek için genel kurul gerçekleştirildi.


Sâkin geçen genel kurulda; Mustafa Kaplan ve Ömer Ergül kıyasıya yarıştı. Bu yarışın sonucunda Ömer Ergül üyelerin taktirleriyle üç yıl boyunca yeni başkan seçildi.

Seçim sonucunun açıklanmasından sonra Mustafa Kaplan yeni seçilen başkana başarılar diledi.Tüm üyelerin tebriklerinin ardından genel kurul sona erdi.

Tüm üyelerimizin adına genel kurulun sorunsuz geçmesinde emeği geçen gönüllülerimize, üyelerimizin yakınlarına ve emniyet görevlilerine teşekkür ederiz."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876