Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

OMÜ Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde akademik yıl açılışı
Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde yeni akademik yıl açılışı için tören düzenlendi.

Dekan Prof. Dr. Fatma Aydın konuşmasında, fakülteyi kazanan öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilere seslenen Aydın, şöyle konuştu:

"Kurulduğu günden bu yana 42 yıllık köklü bir üniversitenin mensubu olduğunuzu belirtmek isterim. Değerli öğrenciler, sizler mezun olduğunuzda dünya genelinde büyüme gösteren çok önemli bir sektörün yöneticileri olacaksınız. Turizmci olmanın odak noktasında insan sevgisi vardır. Her turizmci aynı zamanda barış elçisidir. Sizler de sevginin, dostluğun ve kardeşliğin gelişmesi için elinizden geleni yapın. Aynı zamanda Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımlarının atıldığı kentte öğrenci olmak sorumluluk gerektirir. Lütfen bu bilince sahip olun ve kendinizi geliştirmek için çok çalışın ve sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin." 

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ise 2017-2018 yılının öğrenciler için başarılı geçmesini diledi. Türkel, turizm fakültesinde okuyan öğrencilerin en az bir yabancı dil bilmesi gerektiğini vurgulayarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından OMÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olha Hasanova, Doç. Dr. Muzaffer Özgü ve Doç. Dr. Seyhan Bulut'un düzenlediği mini konser sunuldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.